ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ - Κάλεσμα Δήμου Φαιστού για τις εορταστικές εκδηλώσεις των Άγιων ημερών της Γέννησης τους Χριστού , της Πρωτοχρονιάς και των Θεοφανίων


05.12.2017

 Ο ΔΗΜΟΣ ΦΑΙΣΤΟΥ καλεί τους προέδρους των τοπικών κοινοτήτων, τους πολιτιστικούς συλλόγους, επαγγελματίες και τους ενεργούς συνδημότες μας να συμμετέχουν με δημιουργική διάθεση στις εορταστικές εκδηλώσεις των Άγιων ημερών της Γέννησης τους Χριστού , της Πρωτοχρονιάς και των Θεοφανίων.

Πιο συγκεκριμένα την Κυριακή 10/12 το πρωί θα γίνει το σχολικό παζάρι στην πλατεία Τυμπακίου και στις 6 μ.μ. με την συνδρομή του πολιτιστικού συλλόγου Τυμπακίου θα γίνει η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην κεντρική πλατεία Τυμπακίου.

Την Τετάρτη 13/12 και ώρα 6 μ.μ με την συνδρομή του πολιτιστικού συλλόγου Ζαρού θα γίνει ο στολισμός και φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στο Ζαρό.

Από την Τετάρτη 5/12 έως και την Τετάρτη 13/12 τα παιδιά – μαθητές του Δήμου μας μπορούν να αφήσουν το στολίδι τους και το γράμμα τους στον Άγιο Βασίλη στο Χριστουγεννιάτικο δέντρο που βρίσκεται στην πλατεία του Δημαρχείου ΦΑΙΣΤΟΥ.

Την Παρασκευή 15/12 και ώρα 6:30 θα γίνει η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου από το Δήμαρχο ΦΑΙΣΤΟΥ κ. Αρμουτάκη Γεώργιο με πολλές εκπλήξεις για τους μικρούς μας φίλου!!!

Τέλος την Κυριακή 17/12 στις  5μμ θα γίνει η φωταγώγηση του Χριστουγενιάτικου Δέντρου στην Πόμπια οπου θα λειτουργήσει και φέτος το  παραδοσιακό χωριό του Αι Βασίλη .

 

ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ... ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!Επικοινωνήστε μαζί μας

Διεύθυνση
Μοίρες Ηρακλείου Κρήτης, 70400

e-mail
info@notosportnews.gr

Τηλέφωνα:
6932428880