ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ - Μάιος ο Μήνας ενημέρωσης και πρόληψης Μελανώματος


04.05.2018

Μάιος ο  Μήνας ενημέρωσης και  πρόληψης Μελανώματος.  οι βλαβερές συνέπειες από την έκθεση στον ήλιο.  Ήλιος και δέρμα.

 

ΦΡΟΝΤΙ-ΖΩ, ΠΕΡΙΟΡΙ-ΖΩ και ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΩ τον εαυτό μου .  ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΜΑΙ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΑ. Προλαμβάνεται το ΜΕΛΑΝΩΜΑ; Τι πρέπει να γνωρίζω;

Ο Ομιλος Εθελοντών Κατά του Καρκίνου, Αγκαλιά-ζω διοργανώνει Ομιλία με εξέταση σπίλων (ελιών) από τον Δερματολόγο Ιατρό κ. Γεώργιο Επιτροπάκη με το κατωτέρω πρόγραμμα.

Στο Δήμο Φαιστού στο ΠΟΛΥΚΕΝΤΡΟ ΜΟΙΡΩΝ  Το  Σάββατο 5 Μαίου 2018 στις 11:00 - 11:30 ομιλία και εν συνεχεία στο ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΦΑΙΣΤΟΥ  στις Μοίρες, στην αίθουσα του Δ.Συμβουλίου  εξέταση των δημοτών που θα προσέρχονται μέχρι τις  15:30 μμ.

Στο Δημο Ηρακλείου στο ΠΟΛΥΚΕΝΤΡΟ (δίπλα στo ΚΕΠ) Πλατεία Λιονταριών  το Σάββατο 12 Μαίου 2018 από τις 11:00 εως τις 15:30 μμ. με το ίδιο ακριβώς πρόγραμμα των Μοιρών.

 

Ποια είναι τα ύποπτα σημεία ενός σπίλου (ελιάς)-μελανώματος; Ποιοι διατρέχουν κίνδυνο; Που πρέπει να απευθυνθώ. Αυτά και άλλα πολλά ο Ιατρός Δερματολόγος κ. Γεώργιος Επιτροπάκης και η Ομάδα Εθελοντών κατά του Καρκίνου, Αγκαλιά-ζω με εντυπο υλικό σας περιμένουν πρόθυμοι να απαντήσουν και στις δικές σας ερωτήσεις.    ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ.

Η Πρόεδρος,                                                 Η Γραμματέας,

Χρυσούλα Αντωνογιαννάκη                      Αθηνά Σφακάκη    Επικοινωνήστε μαζί μας

Διεύθυνση
Μοίρες Ηρακλείου Κρήτης, 70400

e-mail
info@notosportnews.gr

Τηλέφωνα:
6932428880