ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ - Σχολές γονέων Κέντρου Ημέρας Εν Πλω Δ.Φαιστού


06.05.2018

Το Κέντρο Ημέρας “Εν Πλω” της Κοινωνικής Υπηρεσίας Δήμου Φαιστού ολοκληρώνει τη δράση του «Συζητώντας για το παιδί», που απευθύνεται στην ευρύτερη Κοινότητα της Μεσαράς.

Κάθε δεύτερη Τετάρτη του μήνα, στις 17:00, συναντιόμαστε γονείς, κηδεμόνες, εκπαιδευτικοί και όποιος άλλος ενδιαφέρεται και συζητάμε θέματα σχετικά με τα παιδιά. Οι συναντήσεις μας ξεκίνησαν το Νοέμβριο του 2017 και τα θέματα που μέχρι τώρα μας έχουν απασχολήσει είναι: «Από σύντροφοι… Γονείς!», «Τυπικά στάδια ανάπτυξης λόγου & παιχνιδιού των παιδιών», «Παίζω σαν… παιδί!», «Χαμογελάστε… Είναι μεταδοτικό», «Η ενίσχυση της αυτοπεποίθησης στα παιδιά και τους γονείς τους».

Η επόμενη και τελευταία συνάντησή μας έχει οριστεί για την Τετάρτη 9 Μαΐου, με θέμα «Η μάχη γύρω από το φαγητό» και εισηγήτρια την κ. Χρυσάνθη Δρακομαθιουλάκη, εκπαιδευτικό και εθελόντρια του Κ.Η. “Εν Πλω”.  Σας περιμένουμε στις 17:00, στο χώρο του Κέντρου Ημέρας, στο ισόγειο του Δήμου Φαιστού. Είναι χαρά μας να έρθετε και όλοι μαζί να προβληματιστούμε, να μοιραστούμε απόψεις, ιδέες, εμπειρίες, να συζητήσουμε τις απορίες μας και να προτείνουμε λύσεις σε ό,τι μας αφορά από τη ζωή μας με τα παιδιά.Επικοινωνήστε μαζί μας

Διεύθυνση
Μοίρες Ηρακλείου Κρήτης, 70400

e-mail
info@notosportnews.gr

Τηλέφωνα:
6932428880