ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ - Ευχαριστήριο ΠΑΑΠΑΗΚ (Πόμπια) προς «Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ηρακλείου»


07.06.2018

Την Κυριακή 06-05-2018 και την Τετάρτη 06-06-2018, το ΠΑΑΠΑΗΚ (Πόμπιας) δέχτηκε την επίσκεψη εκπροσώπων του Συλλόγου «Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ηρακλείου» στο πλαίσιο μιάς πρώτης γνωριμίας με το προσωπικό και τα παιδιά που φιλοξενούνται στο χώρο του. Πραγματοποιήθηκε συζήτηση για τις Ανάγκες αλλά και για την μορφή της υποστήριξης σχετικά με την λειτουργία του παραρτήματος.

Ο Σύλλογος «Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ηρακλείου», δημιουργήθηκε τον Απρίλη του 2012, με σκοπό να προσφέρει έμπρακτη αλληλεγγύη σε συνανθρώπους μας που πλήττονται ιδιαίτερα από την τρέχουσα ηθική και οικονομική κρίση. Τα μέλη του προασπίζονται την αξιοπρέπεια του ανθρώπου και τη διατήρηση της κοινωνικής συνοχής, με δράσεις που αποτελούν παράδειγμα ήθους, αλληλεγγύης και πολιτικής και με όραμα μια Κοινωνία Δικαίου, όπου τα συνταγματικά δικαιώματα στην παιδεία, την υγεία και την εργασία δε θα παραβιάζονται.

Η προϊσταμένη, οι εργαζόμενοι και οι περιθαλπόμενοι του ΠΑΑΠΑΗΚ (Πόμπια), αισθάνονται την ανάγκη να εκφράσουν τις θερμές ευχαριστίες τους προς τον παραπάνω αναφερόμενο Σύλλογο, για την επίσκεψη που πραγματοποίησαν στο χώρο μας και για το ενδιαφέρον τους. Θα είμαστε στην διάθεσή τους όποτε θελήσουν να το επαναλάβουν.

 Επικοινωνήστε μαζί μας

Διεύθυνση
Μοίρες Ηρακλείου Κρήτης, 70400

e-mail
info@notosportnews.gr

Τηλέφωνα:
6932428880