ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ - Η Μεσαρά έδειξε οτι μπορεί… για ένα καλό σκοπό!!!


31.07.2018

Από την μέρα που έπεσε η ιδέα στο τραπέζι έως την στιγμή που έφτασε αυτή η μεγάλη βράδια αγάπης έγιναν πολλά. Συναντήσεις των συναντήσεων, συζητήσεις , προτάσεις μα πάνω από όλα πράξεις … Έτσι ξεκίνησε την παρουσίαση της βραδιάς η Ραδιοφωνική Παραγωγός Ύβα Κουμαντάκη στην χθεσινή Συναυλία Αγάπης που πραγματοποιήθηκε στο Αλσύλλιο Κούλε του Δ.Φαιστού.

Η προσέλευση του κόσμου ήταν Ανέλπιστα συγκινητική σκορπώντας χαμόγελα στους διοργανωτές.

Εμφανίστηκαν με αλφαβητική σειρά οι καλλιτέχνες Γιωργος Ν. Ζερβάκης Δημήτρης Ζωγραφακης Νικος Μανιουδάκης Νικος Σεβαστάκης Γιαννης Σπυνθάκης Βαγγέλης & Μανωλης Σταματάκης Γιωργος & Νικος Στρατάκης και το συγκρότημα του Χαρίτου Τζαγκαράκη & Αντώνη Γερμανάκη.

Στην έναρξη μίλησε ο πρόεδρος του περιφερειακού τμήματος του Ελληνικού Ερυθρού Σταύρου Μοιρών κ. Περγιανακης Χρυσόστομος καλώς ορίζοντας τον κόσμο κάνοντας αναφορά στις δύσκολες στιγμές που πέρασαν οι συνάνθρωποι μας τις τελευταίες μέρες και κρατώντας ενός λεπτού σιγή για τον άδικο χαμό των συνανθρώπων μας.

Στην διάρκεια της εκδήλωσης συγκινητική ήταν η παρέμβαση μέλους της οικογένειας εκφράζοντας ένα ταπεινό ευχαριστώ προς τον κόσμο που βοήθησε για την διοργάνωση και στηρίζει την προσπάθεια του συνανθρώπου μας που παλεύει για την αποκατάσταση της υγείας του.

Η βράδια έκλεισε με ένα μεγάλο χειροκρότημα, χορό , και με το μήνυμα ότι ο εθελοντισμός δεν έχει κίνητρο ανταπόδοσης, δεν χρειάζεται ταμπέλες ούτε επιβραβεύσεις φωναχτές .. Πράξεις χρειάζεται !!

Οι διοργανωτές ευχαριστούν θερμά: χορηγούς Συνδιοργανωτές Τα ΜΜΕ για την προβολή, τον Νεκτάριο Χουστουλάκη που είχε την επιμέλεια του ήχου, τον Γιάννη Δασκαλάκη που είχε την επιμέλεια του φωτισμού, τους καλλιτέχνες που όχι μόνο ήρθαν αφιλοκερδώς άλλα πλήρωσαν και είσοδο. Όσους βρέθηκαν στον χώρο εστίασης και πρόσφεραν απλόχερα την βοήθεια τους το Ερυθρό Σταυρό & την πυροσβεστική αλλά και την Ύβα Κουμαντάκη για την παρουσίαση της βραδιάς.

Η Μεσαρά απέδειξε ότι μπορεί να γίνει ένα για καλό σκοπό

  • Να σημειωθεί ότι προσφέρθηκαν μπίρες χωρίς αλκοόλ περνώντας το μήνυμα οτι μπορούμε να γλεντήσουμε και χωρίς αυτό ! Τα κουτιά ανακυκλώθηκαν για το Μέλλον σε μια καμπάνια αφύπνισης προς το περιβάλλον Κάθε κουτί μετράει για το ΜΕΛΛΟΝ

Φωτογραφίες: Θωμάς Παρθενάκης

ΦωτογραφίεςΕπικοινωνήστε μαζί μας

Διεύθυνση
Μοίρες Ηρακλείου Κρήτης, 70400

e-mail
info@notosportnews.gr

Τηλέφωνα:
6932428880