ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ - Ανακοίνωσε την υποψηφιότητα για τον Δ. Φαιστού ο Γρηγόρης Νικολιδακης


07.08.2018

Την πρόθεσή του να διεκδικήσει το δημαρχιακό θώκο του Δήμου Φαιστού στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές (του Μαΐου του 2019) γνωστοποιεί με ανακοίνωσή του ο κ. Γρηγόρης Νικολιδάκης. 

Ο ίδιος αναφέρει:

"Οι νέες προκλήσεις για την Αυτοδιοίκηση επιβάλλουν αποφάσεις και δράσεις που θα απαντούν στις αυξημένες ανάγκες.

 Η προσφορά στα κοινά αλλά και ο σεβασμός σε κάθε Δημότη αλλά και πολίτη γενικά αποτελούν απαράβατους κανόνες στη νέα αυτοδιοικητική πραγματικότητα.   

Με σεβασμό σε κάθε πολίτη και με απόλυτη προσήλωση στη Μεσάρα και ειδικότερα το Δήμο Φαιστού, τον οποίο και υπηρετώ για περισσότερες από δύο δεκαετίες, δηλώνω ότι στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές θα είμαι παρών ως υποψήφιος Δήμαρχος, διεκδικώντας για το Δήμο και τους Δημότες μας τα μέγιστα, μέσα από μια λογική διεύρυνσης και ανάπτυξης, στο πλαίσιο των υφιστάμενων συνθηκών.

 Σκοπός τόσο δικός μου όσο και της ομάδας συνεργατών μου είναι να αναδείξουμε τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του Δήμου μας, να επαναφέρουμε την αντίληψη της ισόρροπης ανάπτυξης για όλο το Δήμο και να δουλέψουμε σκληρά ώστε κάθε ένας πολίτης να μπορεί να αισθάνεται υπερηφανος αλλά και αντιλαμβάνεστε ότι μπορεί να απολαμβάνει όλα όσα του αξίζουν. Μαζί μπορούμε"

Cretalive.gr     Επικοινωνήστε μαζί μας

Διεύθυνση
Μοίρες Ηρακλείου Κρήτης, 70400

e-mail
info@notosportnews.gr

Τηλέφωνα:
6932428880