ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ - Με όλους τους παίκτες του και με μαύρα διακριτικά στο φιλικό με τη Λάρισα ο ΟΦΗ (Τετάρτη (25/7, 6μμ, Novasports2)


25.07.2018

Όλοι οι παίκτες είναι στην διάθεση του Νίκου Παπαδόπουλου για το σημερινό (Τετάρτη (25/7, 6μμ, Novasports2) φιλικό του ΟΦΗ, με τη Λάρισα στο Καρπενήσι.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, ο Τάσος Παπάζογλου και ο Παύλος Κυριακίδης, ακολούθησαν όλο το χθεσινό πρόγραμμα (πρωί και απόγευμα).

Η πρωινή προπόνηση στο αθλητικό κέντρο του Καρπενησίου, αφιερώθηκε σε φυσική κατάσταση και η απογευματινή σε τακτική.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα της τεχνικής ηγεσίας, έγινε προπόνηση σήμερα (25/7) το πρωί, για να ακολουθήσει το απογευματινό φιλικό στις 6:00΄΄  με τη Λάρισα.

*Με απόφαση της τεχνικής ηγεσίας αποχώρησε από το Καρπενήσι ο Ολλανδός μέσος Εμπεσίλιο, ο οποίος περνούσε από το μικροσκόπιο του Νίκου Παπαδόπουλου, τις τελευταίες μέρες.

Όσο αφορά το σημερινό φιλικό και μετά την Εθνική τραγωδία με τα θύματα από τις πυρκαγιές στην Αττική, η οποία συγκλόνισε ολόκληρη την οικογένεια του ΟΦΗ, αποφασίστηκε η ομάδα να αγωνιστεί με μαύρα διακριτικά, στο φιλικό παιχνίδι με τη Λάρισα (Τετάρτη 25/7, 6μμ, Novasports2), σε ένδειξη πένθους.

«Η σκέψη όλων μας, είναι στις οικογένειες των θυμάτων, αλλά και σε όλους εκείνους, πυροσβέστες, σώματα ασφαλείας και εθελοντές, που δίνουν την μάχη τους με τη φωτιά, σε όλα τα πύρινα μέτωπα που υπάρχουν στη χώρα», αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925.

ΦωτογραφίεςΕπικοινωνήστε μαζί μας

Διεύθυνση
Μοίρες Ηρακλείου Κρήτης, 70400

e-mail
info@notosportnews.gr

Τηλέφωνα:
6932428880