ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ - Την Δευτέρα 21/08 ο Αντώνης Ρέμος στο Ρέθυμνο


09.08.2017

Ο Α.Ο.Ν. Αστέρας Ρεθύμνου και ο Νέος Κεραυνός ανακοινώνουν τη δημιουργία της δράσης «Στηρίζουμε μαζί», ένα πρόγραμμα, φιλανθρωπικού χαρακτήρα, που στόχο έχει τη στήριξη κοινωνικών συλλόγων και δομών της πόλης του Ρεθύμνου.

Στα πλαίσια αυτού του προγράμματος, θα διοργανώνονται ποικίλες εκδηλώσεις, ανά τακτά χρονικά διαστήματα, αρχής γενομένης από την Δευτέρα 21 Αυγούστου 2017, όπου στις 9:00 μμ θα πραγματοποιηθεί η μεγαλύτερη συναυλία του καλοκαιριού στη μαρίνα Ρεθύμνου, με τον αγαπημένο καλλιτέχνη Αντώνη Ρέμο.

Το 50% των εσόδων από αυτή την εκδήλωση, θα διατεθεί για ενίσχυση και στήριξη του Ειδικού Σχολείου Ρεθύμνου, ο σύλλογος Γονέων του οποίου συμβάλλει σημαντικά στην αντιμετώπιση των αναγκών του. Το υπόλοιπο 50% θα χρησιμοποιηθεί για την κατασκευή ιατρείου στο γήπεδο της Σοχώρας, ώστε να μπορούν να προπονούνται και να αγωνίζονται με μεγαλύτερη ασφάλεια τα παιδιά και οι αθλητές των συλλόγων μας.

Στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε, πρέπει να διδαχτούμε από τα λάθη του παρελθόντος, και να ανακαλύψουμε τον πολύτιμο ρόλο της συνεργασίας. Μόνο συλλογικά και «δίνοντας χέρι βοήθειας» στο διπλανό μας θα μπορέσουμε να βγούμε από τη δίνη της οικονομικής και κοινωνικής κρίσης, που μαστίζει τη χώρα μας, αλλά και να αφήσουμε παρακαταθήκη στις νέες γενιές τη γνώση ότι μόνο ενωμένοι μπορούμε να προχωρήσουμε μπροστά.

Η ισχύς βρίσκεται, πάντα, εν τη ενώσει. Αυτό πιστεύουμε ακράδαντα και φιλοδοξούμε να πετύχουμε μέσα από τις δράσεις του «Στηρίζουμε μαζί»!

 Επικοινωνήστε μαζί μας

Διεύθυνση
Μοίρες Ηρακλείου Κρήτης, 70400

e-mail
info@notosportnews.gr

Τηλέφωνα:
6932428880