ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ - Μια τεράστια επιτυχία έκρυβε το Σάββατο που πέρασε για την Αθλητική Λέσχη Μεσσαράς.


04.12.2017

 

Η αποστολή της ομάδας που έφυγε την Παρασκευή το βράδυ για Θεσσαλονίκη γύρισε την Κυριακή βαρύτερη κατά ένα κύπελλο και 2 μετάλλια . Στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο Αγοριών μέχρι 14 ετών που διεξήχθη στην Θεσσαλονίκη από τον ΟΞΙΦΛΩΡΙΝΑΣ η Α. Λ. Μεσσαράς εκπροσωπήθηκε με 3 αθλητές: τους Χατζηγεωργίου Νίκο τον Γρηγοριάδη Γιάννη και τον Μπουχαλάκης Ανδρέα. 
Ανάμεσα σε 54 αθλητές από 4 χώρες μετά τον πρώτο γύρο οι Μεσαρίτες ξιφομάχοι έδειξαν ότι θα πρωταγωνιστήσουν στο τουρνουά. Νο 1 ο Χατζηγεωργίου,(5 στα 5) Νο 3 ο Γρηγοριάδης (5 στα 5)Νο 12 ο Μπουχαλάκης (4 στα 5).
Πέρασαν στους 32 και εκεί σταμάτησε ο Μπουχαλάκης από τον Αλέστα  (ΙΡΙΔΑ) που του στέρησε τη θέση στην 16αδα.
Η  ήττα  του Φίλου τους απλά πείσμωσε  αυτό τους άλλους δύο συναθλητές του που νικώντας τον ένα μετά τον άλλο αντίπαλο ανεξαρτήτου χώρας, κατάφεραν να μπουν στη τετράδα των μεταλλίων μαζί με τους Ρασπόπτση (ΟΞΙ ΦΛΩΡΙΝΑΣ )και Urumov (Βουλγαρία ).
Ξεπερνώντας ο Χατζηγεωργίου το εμπόδιο του Ρασπόπτση και ο Γρηγοριάδης του Urumov έστειλαν τον προπονητή τους… για καφέ μιας και το θέμα ήταν καθαρά... μεταξύ τους. Νικητής ο Χατζηγεωργίου, ασημένιο μετάλλιο ο Γρηγοριάδης , ο αγώνας σε ρυθμούς προπόνησης μεταξύ τους  έληξε 15 – 11 . 
Η εικόνα των 2 Ελλήνων πρωταθλητών με τους πατεράδες τους που ταξίδεψαν μαζί τους από τη Κρήτη να κάθονται στις θέσεις των προπονητών τους τα λέει όλα. 
Μια μεγάλη επιτυχία για την Αθλητική Λέσχη Μεσσαράς και την κρητική ξιφασκία!

Την ώρα που οι Επείστες μας μάζευαν μετάλλια στη Θεσσαλονίκη στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο Ξίφους Μονομαχίας οι φλερετίστες μας Κάζηλας Γιάννης Κωστάκης Τηλέμαχος Αυγουστάκης Μανώλης και η Σφακιανάκη Δήμητρα πραγματοποιούσαν πολύ καλή εμφάνιση στο κύπελλο Ελλάδος έως 17 ετών στο Ξίφος Ασκήσεως που διεξήχθη στην αίθουσα Ξιφασκίας του ΟΑΚΑ στην Αθήνα.
Εκεί λοιπόν με τη καθοδήγηση και τη βοήθεια του Στέλιου Φουστανάκη κατάφεραν να πάρουν Καλές θέσεις και αρκετούς βαθμούς στη γενική κατάταξη. 11ος ο Κάζηλας, 15ος ο Αυγουστάκης και 17ος ο Κωστάκης στους έφηβους και 11η η Σφακιανάκη στις Νεανίδες.
Πολύ καλές θέσεις αν αναλογιστούμε ότι είναι πρώτη χρονιά στην κατηγορία Οι Αυγουστάκης και Σφακιανάκη και δεύτερη οι Κάζηλας και Κωστάκης ..
Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά μας και ευχαριστούμε την ANEK -BLUE STAR FERRΙΕS για τη μεταφορά των αθλητών μας ..Επικοινωνήστε μαζί μας

Διεύθυνση
Μοίρες Ηρακλείου Κρήτης, 70400

e-mail
info@notosportnews.gr

Τηλέφωνα:
6932428880