ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ - Παγκόσμια ημέρα ατόμων με αναπηρία από Σύλλογο Υπαλλήλων Περιφέρειας Κρήτης Ν.ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ – ΑΣΚΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟ


05.12.2017

Ο Σύλλογος Υπαλλήλων Περιφέρειας Κρήτης Ν.ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ. σεσυνεργασία με τον Αθλητικό Σύλλογο Κινητικά Αναπήρων ΗΡΑΚΛΕΙΟδιοργάνωσε στις 3 Δεκεμβρίου και ώρα 15.00-17.00 στο Κλειστό του Λίντο γιατην παγκόσμια ημέρα ατόμων με αναπηρία.

Στο πρώτο μέρος της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε φιλικός αγώναςεπίδειξης οικογενειακό διπλό, με διαδραστικά παιχνίδια στα διαλλείματα.Στη συνέχεια έγινε βράβευση από τους διακριθέντες αθλητές –συναδέλφουςτου συλλόγου εργαζομένων της Περιφέρειας. του κ. Κακλαμανάκη Ν. δύοφορές Ολυμπιονίκη του, κ. Στεφανουδάκη Μ. παραολυμπιονίκη καιπαγκόσμιο πρωταθλητή .και του ΑΣΚΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟ - το βραβείο παρέλαβαν, η πρόεδρος του ΑΣΚΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟ Κωστούλα Ασμαργιανάκηκαι ο προπονητής της ομάδας Μάξιμος Χατζηδάκης.

Ακολούθησε χορευτικό cheerleading από την ομάδα Φ.Ο.Η Αριάδνη ενώ τηνίδια στιγμή στηθήκαν επτά interactive σταθμοί για τους μικρούς μας φίλους,ώστε να έρθουν σε άμεση επαφή και να δοκιμάσουν διάφορες βασικέςασκήσεις του μπάσκετ με αμαξίδιο καθώς και να ενημερωθούν από τουςαντίστοιχους σταθμούς από τα μέλη του ΑΣΚΑ Ηράκλειο.

Όσοι παρευρέθησαν κ συμμετείχαν στην σημερινή γιορτή αναπηρίας, θααποτελέσουν πομπό διάδοσης του μηνύματος για αποδοχή τηςδιαφορετικότητας, την καταπολέμηση των στερεοτύπων και τωνπροκαταλήψεων γύρω από την αναπηρία αλλά της διάδοσης της αξίας τουαθλητισμού !Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για την στήριξη τους :

την Περιφέρεια Κρήτης, τον Ερυθρό Σταυρό,τους χορηγούς της εκδήλωσης : Ζωγραφάκης - Παιδικές κατασκηνώσεις,Ανθοπωλείο Κοκολάκης Παύλος, Cosmos Sport , ΦΟΗ / Αριάδνη Flames(cheerleaders).

Το χορηγό επικοινωνίας Kρήτη TV – Νεα Κρήτη- 9,84 και ιδιαιτέρωςτην κ. Μαρία Πετρούτσου για την παρουσίαση της εκδήλωσης.Επίσης τον κ. Μαρκάκη Μπάμπη (Πρόεδρος ΕΚΑΣΚ), την κ.Καλουδιώτη Μαρία (Πρόεδρος ΕΚΗ), την κ.Κάλλια Μπενέττου (γραφίστρια)για τον σχεδιασμό της αφίσας ,τον κ.Στέφανο Πατεράκη (φωτογράφο), τον κΚώστα Μαρκάκη ( μουσική επιμέλεια), τον κ. Λουμπούνη Μανόλη, (γιατρότης περιφέρειας) την κ. Τριαματάκη Στέλλα και κ. Μαραγκάκη Νίκη( Γραμματεία ΕΚΑΣΚ), τον κ. Ψαρουδάκη Κώστα (Υπ πετοσφαίρισης) τον κΚεφάκη Γιώργο(Φύλακας Λίντο -Χειριστής πίνακα) και τους εθελοντές μαςπου βοήθησαν για την ομαλή διεξαγωγή της εκδήλωσης!

ΦωτογραφίεςΕπικοινωνήστε μαζί μας

Διεύθυνση
Μοίρες Ηρακλείου Κρήτης, 70400

e-mail
info@notosportnews.gr

Τηλέφωνα:
6932428880