ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ - 16χρονη από τη Μεσαρά διεθνής


28.12.2017

Μπορεί το καράτε να γίνεται όλο και πιο δημοφιλές τα τελευταία χρόνια -έστω και αν πολλοί προτιμούν να το βλέπουν και όχι να το δοκιμάσουν από λάθος εκτίμηση -αλλά είναι αλήθεια πως κάθε διάκριση βοηθάει στο να προβληθεί περισσότερο!

Με αφορμή την πρώτη θέση που κατέκτησε η Μεσαρίτισα Κέλλυ Κυδωνάκη στο Διεθνές Marmara Cup, στην Κωνσταντινούπολη, τόσο η ίδια όσο και ο προπονητής της στον σύλλογο "Φαιστός" μίλησαν χθες στην αθλητική ενότητα της εκπομπής "Κρήτη Σήμερα" στην ΚΡΗΤΗ TV.

Αυτό που εντυπωσιάζει περισσότερο είναι πως η Κέλλυ Κυδωνάκη ξεκίνησε από τα τέσσερα (4) της χρόνια (!) το καράτε και σήμερα είναι μόλις 16!

 

"Το καράτε δεν έχει όρια στην ηλικία"

Οπότε... όρεξη  να έχει γιατί όπως λέει και ο προπονητής της Χαράλαμπος Σταυρουλαντωνάκης "το καράτε δεν έχει όρια στην ηλικία, αρκεί να κάνεις τη σωστή διατροφή και προπόνηση!"

Η Kυδωνάκη που βρέθηκε με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στην Κωνσταντινούπολη, αγωνίστηκε στην κατηγορία Νέων Γυναικών +59 κιλά, και κατέλαβε την πρώτη θέση στην κατηγορία της, η οποία αποτελούνταν από 16 αθλήτριες στην πλειοψηφία τους αθλήτριες της γειτονικής χώρας.

Μάλιστα η Κέλλυ για να φτάσει στον τελικό χρειάστηκε να αποκλείσει τις Τουρκάλες Yazıcı Ahsen Kevser και Uysal Ceyda, ενώ στον προημιτελικό χρειάστηκε να αγωνιστεί και να αποκλείσει την Ελληνίδα Αναστασία Σγουροπούλου, και να...

Διαβάστε περισσότερα... http://www.neakriti.gr/?page=newsdetail&DocID=1463622&srv=94

VideoΕπικοινωνήστε μαζί μας

Διεύθυνση
Μοίρες Ηρακλείου Κρήτης, 70400

e-mail
info@notosportnews.gr

Τηλέφωνα:
6932428880