ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ - Ένα γεμάτο σαββατοκύριακο έζησαν οι ξιφομάχοι της Αθλητικής Λέσχης Μεσσαράς στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Ανδρών στην Ακριτική και φιλόξενη Φλώρινα


08.05.2018

Ένα σαββατοκύριακο γεμάτο έζησαν οι ξιφομάχοι της Αθλητικής Λέσχης Μεσσαράς που συμμετείχαν στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Ανδρών που πραγματοποιήθηκε στην Ακριτική και φιλόξενη Φλώρινα. 
Τη Πέμπτη το μεσημέρι αναχώρησε η αποστολή της μεσσαρίτικης ομάδας με τους: Φουστανάκη Στέλιο , Μαλλιαράκη Γιώργο ,Χατζηγεωργίου Νίκο , Κουκάκη Γιώργο και τους αδελφούς Παύλο και Γιάννη Γρηγοριάδη .
Την Παρασκευή προστέθηκε από το Βόλο όπου φοιτά και ο Πατσιανωτάκης Λάμπης. 
Το Σάββατο στα ατομικά (108 αθλητές) ο Βενιαμίν της ομάδας Γιάννης Γρηγοριάδης έκανε την έκπληξη και αφού πέρασε το πρώτο γύρο νίκησε στο πρώτο νοκ άουτ Και μπήκε στους 32 εκεί νίκησε το Λάμπη Πατσιανωτάκη και πέρασε στους 16 της διοργάνωσης και κατέλαβε τη 16η θέση.
Οι Φουστανάκης Στέλιος και Χατζηγεωργίου Νίκος μπήκαν στους 32 και έχασαν στο πόντο (15-14) την είσοδο τους στην 16αδα. Οι Γρηγοριάδης Παύλος και Μαλλιαράκης Γιώργος ενώ πέρασαν στους 64 δεν κατάφεραν να προχωρήσουν.
Ο Κουκάκης Γιώργος δεν κατάφερε να περάσει στο δεύτερο γύρο. 
Πρωταθλητής Ελλάδος αναδείχθηκε ο Καββαδίας του ΠΑΟ 
2ος Αβραμίδης Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Θεσσαλονίκη 
3οι Τσώκας Αστέριος (ΟΞΙΦΛΩΡΙΝΑΣ )
Τσώκας Νίκος (ΟΞΙΦΛΩΡΙΝΑΣ )
16ος Γρηγοριάδης Γιάννης 
17ος Φουστανάκης Στέλιος
21ος Χατζηγεωργίου Νίκος 
30ος Πατσιανωτάκης Λάμπης 
46ος Γρηγοριάδης Παύλος 
59ος Μαλλιαράκης Γιώργος 
102ος Κουκάκης Γιώργος. 
Τη Κυριακή η Αθλητική Λέσχη Μεσσαράς αντιμετώπισε στα ομαδικά (16 ομάδες) την Γ Ε ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ και κατάφερε να περάσει στις 8 καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης. Στη συνέχεια για την τετράδα βρέθηκε αντιμέτωπη με την ομάδα του ΟΣΑ την οποία δεν κατάφερε να νικήσει (έχασε 45-43)και η τελική 5η θέση στη διοργάνωση αφήνει ευχαριστημένη την αποστολή της ομάδας. 
Το Δ.Σ της Αθλητικής Λέσχης Μεσσαράς για άλλη μια φορά ευχαριστεί την κοινοπραξία ANEK -BLOU STAR FERRΙΕS για τη βοήθεια στη μετακίνηση της αποστολής της ομάδας , συγχαίρει τους αθλητές και ευχαριστεί τους γονείς για την στήριξη που παρέχουν στους αθλητές.

ΦωτογραφίεςΕπικοινωνήστε μαζί μας

Διεύθυνση
Μοίρες Ηρακλείου Κρήτης, 70400

e-mail
info@notosportnews.gr

Τηλέφωνα:
6932428880