ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ - «Κρέμασε» τα ποδοσφαιρικά παπούτσια ο Σούλι Νούρι


21.07.2018

Μετά από μια καριέρα, κατά την οποία έχει να θυμάται μόνο καλές στιγμές και αρκετούς καλούς φίλους, ο Σούλι Νούρι αποφάσισε να «κρεμάσει» οριστικά τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια.
Τελευταίος σταθμός στην ποδοσφαιρική του καριέρα, ήταν ο Καπετάν Μιχάλης Κόρακας, ομάδα η οποία όπως έχει ήδη ανακοινωθεί δεν θα κατέβει στο φετινό πρωτάθλημα.
Συμπτωματικό το γεγονός ότι σταμάτησαν και οι δύο πλευρές την ίδια χρονιά, με μια διαφορά, ότι η ομάδα του Καπετάν Μιχάλη διέγραψε σύντομη πορεία στο ερασιτεχνικό της ΕΠΣ Ηρακλείου σε αντίθεση με τον Σούλι Νούρι ο οποίος ξεκίνησε σε νεαρή ηλικία από την Ανατολή Περίου στην Γ΄ΕΠΣΗ, συνέχισε στην ομάδα των Πηγαϊδακίων (Β΄ΕΠΣΗ), από εκεί πήρε μεταγραφή στον Κόρακα με τον οποίο αγωνίστηκε σε Α και Β ΕΠΣΗ, για να πραγματοποιήσει πέρυσι την τελευταία του μεταγραφή στον Καπετάν Μιχάλη Κόρακα, έχοντας αποκλειστικό στόχο να βοηθήσει τους νεαρούς αθλητές του Σωματείου.
Πλέον ο Σούλι Νούρι εφόσον το επιτρέψουν οι συνθήκες θα συνεχίσει προσφέρει τις υπηρεσίες του στο τοπικό ποδόσφαιρο εκτελώντας χρέη προπονητή στην ακαδημία Κόρακα/ΟΦΗ, κάτι το οποίο πράττει εδώ και τρία περίπου χρόνια μαζί με τον συνεργάτη του και υπεύθυνο της ακαδημίας Μπαστάκη Αριστοτέλη.
Σε σχετικές του δηλώσεις ο Σούλι Νούρι τόνισε: «Έκανα πολλούς φίλους όλα αυτά τα χρόνια που έπαιξα ποδόσφαιρο και πέρασα καλά. Ακόμα πιο τυχερός όμως είμαι, επειδή ασχολήθηκα την τελευταία σεζόν με μια ομάδα που τα περισσότερα μέλη της ήταν νεαροί ποδοσφαιριστές, γεγονός που μου έδωσε την ευκαιρία να προσπαθήσω να βοηθήσω όσο μπορούσα αυτά τα παιδιά ώστε να αποκτήσουν εμπειρίες. Επίσης αισθάνομαι τυχερός γιατί μου δόθηκε η ευκαιρία να ασχοληθώ με τις ακαδημίες και να συναναστραφώ με μικρότερα ακόμα παιδιά, στα οποία προσπαθώ και θα συνεχίσω να προσπαθώ μέσα από την προπόνηση να τα κάνω να αγαπήσουν τον αθλητισμό και το ποδόσφαιρο. 
Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους συνεργάστηκα ως ποδοσφαιριστής και τελευταία ως προπονητής τόσο στον Κόρακα, όσο και στην Δόξα Γαλιάς, ζητώντας παράλληλα συγνώμη αν άθελα μου στεναχώρησα κάποιους όλα αυτά τα χρόνια. Πλέον, εφόσον το επιτρέψουν οι συνθήκες θα συνεχίσω να ασχολούμαι ως προπονητής στην ακαδημία Κόρακα/ΟΦΗ στην οποία προσφέρω τις υπηρεσίες μου εδώ και τρία περίπου χρόνια».Επικοινωνήστε μαζί μας

Διεύθυνση
Μοίρες Ηρακλείου Κρήτης, 70400

e-mail
info@notosportnews.gr

Τηλέφωνα:
6932428880