ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ - 125χλμ. τριών εβδομάδων στον Καναδά ... 13ος O Παπαθανασόπουλος


13.08.2018

125χλμ. τριών εβδομάδων στον Καναδά ο  παγκόσμιος πρωταθλητής του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Κρήτης Αργύρης Παπαθανασόπουλος συνεχίζοντας να τρέχει σε ακραίες συνθήκες και δύσκολους αγώνες ανά την υφήλιο αγωνίσθηκε στον Καναδά σε αγώνα τριών εβδομάδων σε βουνά που το υψομετρικό τους έφτανε και τα 5.000μ. Και τερμάτισε στην τιμητική 13η θέση (ενώ ήταν και τέταρτος στην ηλικιακή του κατηγορία).

 Το Διοικητικό μας Συμβούλιο ,οι αθλητές και τα μέλη του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Κρήτης συγχαίρουμε τον αθλητή μας και εξαίρετο άνθρωπο-επιστήμονα  για την σπουδαία εμφάνιση που με την Ελληνική σημαία σήκωσε ψηλά και την σημαία του Συλλόγου μας.

Ο Αργύρης δήλωσε για τον αγώνα τα παρακάτω:

Το ταξίδι των τριών εβδομάδων στα καναδικά βραχώδη όρη έφτασε στο τέλος του με μένα να διευθύνω μια τρελλά σκληρή κούρσα που ονομάστηκε ” η καναδική κούρσα θανάτου Είναι ένας αγώνας 125 χιλιομέτρων με περισσότερα από 5000 μέτρα αύξηση σε ένα πολύ τεχνικό και γλιστερό έδαφος που προκαλείται από ισχυρές βροχοπτώσεις λίγες μέρες πριν τον αγώνα. Πρέπει να πω ότι ήταν μια “νέα” εμπειρία για μένα να τρέχω στη μέση του πουθενά και να βλέπω τα περιττώματα των αρκούδων και τα αποτυπώματα ποδιών στο δρόμο!! Δόξα τω Θεώ που δεν είχα συναντήσει καμία αρκούδα (αν και ανακάλυψα αργότερα ότι υπήρχε κάποιος που είδαν κάποιοι δρομείς)

Το φετινό αγώνα με είδε να ανταγωνίζομαι μια ομάδα πολύ ισχυρών τοπικών δρομείς και μετά από ένα δύσκολο τρέξιμο, τελείωσα στην 13 η θέση (4 η στην ηλικιακή ομάδα μου) σε 15 ώρες και 45 λεπτά

ΦωτογραφίεςΕπικοινωνήστε μαζί μας

Διεύθυνση
Μοίρες Ηρακλείου Κρήτης, 70400

e-mail
info@notosportnews.gr

Τηλέφωνα:
6932428880