ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ - Στην ΑΕ Μυλοποτάμου ο Β. Μπαστάκης


24.08.2018

Δεν άργησε να βρει τον επόμενο σταθμό της ποδοσφαιρικής του καριέρας ο Βασίλης Μπαστάκης ο οποίος να θυμίσουμε είχε μείνει μετά από επιθυμία του ελεύθερος από τον Αστέρα Ρεθύμνου την περασμένη Δευτέρα.
Ο εν λόγο ποδοσφαιριστής συναντήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 23/8/2018 με τους ανθρώπους της διοίκησης της ΑΕ Μυλοποτάμου, με τους οποίους ήρθε σε συμφωνία να βοηθήσει αγωνιστικά την Μυλοποταμίτικη ομάδα να υλοποιήσει τους φετινούς πρωταγωνιστικούς της στόχους και στην επιστροφή της στη Γ΄ Εθνική.
Ο Βασίλης Μπαστάκης που αποτελεί πλέον μια αξιόλογη λύση στα χέρια του προπονητή της ΑΕ Μυλοποτάμου Κ. Κιάσσου έχει αγωνιστεί κατά το παρελθόν στο Ασήμι, τον Κόρακα, τον Ρούβα τον Ζαρό στην Α΄ΕΠΣΗ, τον Αετού Ανωγείων (Δ’ Εθνική), την Αλεξάνδρειας Ημαθίας (Δ’ Εθνική), την Επισκοπής (Δ’ Εθνική), τον ΠΑΟ Κρουσώνα (Δ’ και Γ’ Εθνική), τον Ρεθυμνιακό και τον Αστέρα Ρεθύμνου (Α’ ΕΠΣΡ.
Η σχετική ανακοίνωση της ΑΕ Μυλοποτάμου: «Καλωσορίζουμε στην ομάδα μας τον 27χρονο (9/12/1991) μέσο Βασίλη Μπαστάκη. Ο Μπαστάκης που είναι κάτοχος πιστοποιητικού UEFA C εκτός από ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, θα αναλάβει και χρέη προπονητή στα τμήματα υποδομής μας.»Επικοινωνήστε μαζί μας

Διεύθυνση
Μοίρες Ηρακλείου Κρήτης, 70400

e-mail
info@notosportnews.gr

Τηλέφωνα:
6932428880