ΚΥΠΕΛΟ ΕΠΣΗ - Έτοιμο το Τυμπάκι να υποδεχθεί τον 47ο τελικό κυπέλλου ΕΠΣΗ (Κυριακή 25 Μαρτίου στις 17:00΄΄)


20.03.2018

Λεπτομέρειες σχετικά με τη διοργάνωση του 47ου τελικού του Κυπέλλου ΕΠΣΗ ανάμεσα στον ΠΟΑ και τον ΠΑΝΟΜ, που θα γίνει την προσεχή Κυριακή 25 Μαρτίου στο γήπεδο Τυμπακίου, συζητήθηκαν στη συνεδρίαση του Δ.Σ. της Ένωσης.
Όπως αποφασίστηκε ο τελικός θα ξεκινήσει στις 5 το απόγευμα ενώ σύμφωνα με την φετινή προκήρυξη σε περίπτωση ισοπαλίας δεν θα υπάρχει παράταση αλλά ο νικητής θα κριθεί μέσω της διαδικασίας των πέναλτι. Μετά από κλήρωση που έγινε, τυπικά γηπεδούχος θα είναι ο ΠΑΝΟΜ και τυπικά φιλοξενούμενος ο ΠΟΑ.
Επίσης, η διοργάνωση θα έχει εορταστικό χαρακτήρα με χάπενινγκς, εκπλήξεις και δώρα για τον φίλαθλο κόσμο που αναμένεται να κατακλύσει το γήπεδο του Τυμπακίου, καθώς είναι η πρώτη φορά που ένας τελικός Κυπέλλου ΕΠΣΗ διοργανώνεται εκτός της πόλης του Ηρακλείου.
Μάλιστα, η ΕΠΣΗ αποφάσισε να συγκεντρωθούν τρόφιμα μακράς διάρκειας από τον φίλαθλο κόσμο που θα δώσει το παρών στο γήπεδο του Τυμπακίου και θα δοθούν στο ΚΕ.ΠΕ.Π. Πόμπιας και στο Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Τυμπακίου.
Αναφορικά με τις λεπτομέρειες που αφορούν τους δύο φιναλίστ και τα εισιτήρια του τελικού, αποφασίστηκε να γίνει σύσκεψη την Τετάρτη 21 Μαρτίου και ώρα 17:30 με την επιτροπή Κυπέλλου και εκπροσώπους τους. Την ίδια ημέρα θα ανακοινωθούν και τα τιμώμενα πρόσωπα του τελικού.

ΣΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΤΥΜΠΑΚΙΟΥ

Πυρετός εργασιών επικρατεί στο γήπεδο του Τυμπακίου ώστε να είναι όλα στην εντέλεια για να φιλοξενήσει τον 47ο τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΗ την ερχόμενη Κυριακή 25 Μαρτίου.
Οι άνθρωποι του Τυμπακίου έχουν μεριμνήσει για τα πάντα ενώ τις εργασίες επιβλέπει ο Αρχιδιαιτητής Γιώργος-Πλούταρχος Κουτεντάκης. Πίσω από την μία εστία στα αποδυτήρια έχει τοποθετηθεί κερκίδα, που αυξάνει την χωρητικότητα του γηπέδου ενώ δημιουργήθηκε και βοηθητική είσοδος. Επίσης, γίνονται και άλλες εργασίες στους βοηθητικούς χώρους και σε ότι απαιτείται για τη διοργάνωση του τελικού. Να σημειώσουμε ότι "χαλί" είναι και ο αγωνιστικός χώρος.

ΦωτογραφίεςΕπικοινωνήστε μαζί μας

Διεύθυνση
Μοίρες Ηρακλείου Κρήτης, 70400

e-mail
info@notosportnews.gr

Τηλέφωνα:
6932428880