ΝΕΑ ΕΠΣΗ - Από την ΕΔ/ΕΠΣΗ ο ορισμός Διαιτητών στους φιλικούς αγώνες


31.07.2018

Από την Ε.Δ. της Ε.Π.Σ. Ηρακλείου ανακοινώνεται ότι όσα σωματεία Γ΄Εθνικής και τοπικών κατηγοριών, σύμφωνα με τον Κανονισμό Διαιτησίας Ποδοσφαίρου-Σύστημα Υλοποίησης Διαιτησίας Ποδοσφαίρου 2017-2018, άρθρο 36 παράγραφος 9, ορίζεται αλλά και παράλληλα ξεκαθαρίζεται ότι:

Ο ορισμός διαιτητών φιλικών αγώνων, τουρνουά ανεξαρτήτων ομάδων, επιχειρήσεων, σχολείων, φιλανθρωπικού χαρακτήρα, ανήκει στο οικείο όργανο διαιτησίας της Ε.Π.Σ., ήτοι δηλαδή στην Επιτροπή Διαιτησίας της Ε.Π.Σ. Ηρακλείου και σε καμία περίπτωση από άλλον φορέα.
Ο ορισμός και η αποδοχή του ορισμού από άλλο όργανο, επισύρει, εκτός των άλλων, πειθαρχική ποινή στον διαιτητή.

Όσες λοιπόν ομάδες, επιθυμούν να ορίζονται διαιτητές στους φιλικούς τους αγώνες να ενημερώνουν εγγράφως τουλάχιστον τρεις (3) ημέρες πριν, με ηλεκτρονικό μήνυμα (info@epsirakleiou.gr) ή με τηλεομοιοτυπία (2810226589) και όχι τηλεφωνικά, τουλάχιστον 48 ώρες πριν από την τέλεση του φιλικού, αναφέροντας πλήρη στοιχεία (ημέρα, ώρα, γήπεδο) του φιλικού τους αγώνα. 

Όσοι διαιτητές είναι έτοιμοι να συμμετέχουν στους φιλικούς αγώνες, ως διαιτητές η βοηθοί διαιτητές να το δηλώσουν στην ομάδα μας στο facebook.

Για την Επιτροπή Διαιτησίας

Γ. Ιωαννίδης Χ. Χανιωτάκης



Επικοινωνήστε μαζί μας

Διεύθυνση
Μοίρες Ηρακλείου Κρήτης, 70400

e-mail
info@notosportnews.gr

Τηλέφωνα:
6932428880