ΝΕΑ ΕΠΣΗ - Η ΕΠΣΗ ΕΘΕΣΕ ΕΝΩΠΙΟΝ ΠΕΡΕΙΡΑ ΚΑΙ ΚΕΔ/ΕΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ


04.09.2018

Στα γραφεία της ΕΠΟ βρέθηκε σήμερα το πρωί αντιπροσωπεία της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου για την προγραμματισμένη συνάντηση με την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΟ.

 

Την αντιπροσωπεία της ΕΠΣΗ αποτέλεσαν ο πρόεδρος Νίκος Τζώρτζογλου, ο Α’ Αντιπρόεδρος Γιώργος-Πλούταρχος Κουτεντάκης, ο γενικός γραμματέας Γιάννης Σμαραγδάκης και ο πρόεδρος της ΕΔ/ΕΠΣΗ Γιώργος Ιωαννίδης.

 

Από πλευράς ΚΕΔ/ΕΠΟ ήταν εκεί ο πρόεδρος κ. Βίτορ Μέλο Περέιρα και τα στελέχη κ.κ. Σταύρος Τριτσώνης και Δημήτρης Καλύβας ενώ στο τέλος της συνάντησης παρέστη και ο κ. Μιχάλης Κουκουλάκης.

 

Η αντιπροσωπεία της ηρακλειώτικης Ένωσης αναφέρθηκε στις πρόσφατες αξιολογήσεις, με τον πρόεδρο κ. Νίκο Τζώρτζογλου να τις χαρακτηρίζει ως «γενοκτονία των διαιτητών Ηρακλείου». Συγκεκριμένα αναφέρθηκαν στην καρατόμηση από τους πίνακες των Γιάννη Κουράκη, Γιώργου Φουκάκη, Γιάννη Μουρτζάκη, Γιώργου Ζαχαριουδάκη, Βαγγέλη Χαραλαμπάκη, Κώστα Τρουλινού και τον υποβιβασμό των Μάριου Βισκαδούρου, Γιάννη Δασκαλάκη.

 

Γενικότερα τονίστηκε η αντιμετώπιση που έχει η ηρακλειώτικη διαιτησία τα τελευταία χρόνια καθώς από εκεί που ήταν το το 2016 με έναν διαιτητή στη Super League και τρεις στην Football League, φέτος και για πρώτη φορά στην ιστορία του επαγγελματικού ποδοσφαίρου μένει χωρίς διαιτητή στις επαγγελματικές κατηγορίες!

 

Επίσης, έγιναν αναφορές στα ζητήματα που υπάρχουν με τον κ. Μιχάλη Κουκουλάκη και στις σχέσεις του με την ΕΠΣΗ.

 

Η αντιπροσωπεία της ΕΠΣΗ παρέδωσε επίσης φακέλους μεταφρασμένους και στα αγγλικά στον κ. Βίτορ Μέλο Περέιρα και για τα υπόλοιπα στελέχη της ΚΕΔ/ΕΠΟ κ.κ. Χουάν Αντόνιο Φερνάντεζ Μαρίν και Λιφ Λίντμπεργκ, ενώ ανάλογος φάκελος παραδόθηκε στον υπερσύμβουλο της FIFA στην ΕΠΟ κ. Πετρ Φούσεκ αλλά και στους επιτετραμμένους στην Ελλάδα κ.κ. Μπιορν Βασάλο και Ζόραν Λάκοβιτς.

 

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με συγκρατημένη αισιοδοξία από μέρους των ανθρώπων της ΕΠΣΗ ότι κάτι μπορεί να αλλάξει με την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί με την ηρακλειώτικη διαιτησία στις επαγγελματικές κατηγορίες.

 

Παράλληλα, συναποφασίστηκε ότι την Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου θα γίνει στα γραφεία της ΕΠΣ Ηρακλείου συνάντηση με τον κ. Μιχάλη Κουκουλάκη για το ζήτημα που υπάρχει.

 

Στο περιθώριο της σημερινής συνάντησης έγινε μέσα σε φιλόξενο κλίμα, εποικοδομητική επαφή και ανταλλαγή απόψεων με τον πρόεδρο της ΕΠΟ κ. Βαγγέλη Γραμμένο.

 

 

 Επικοινωνήστε μαζί μας

Διεύθυνση
Μοίρες Ηρακλείου Κρήτης, 70400

e-mail
info@notosportnews.gr

Τηλέφωνα:
6932428880