Γ' ΕΘΝΙΚΗ - Στο Βενιζέλειο ο Π. Χαμαλάκης


09.10.2017

Στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου μεταφέρθηκε αργά το βράδυ της Κυριακής (8/10) ο ποδοσφαιριστής του ΠΟΑ Παναγιώτης Χαμαλάκης, ο οποίος τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα με το Αιγάλεω, όταν συγκρούστηκε με τον Βέρμπη, ο οποίος επίσης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Όλα… ξεκίνησαν στο 59ο λεπτό του αγώνα ΠΟΑ-Αιγάλεω, όταν ο Βέρμπης συγκρούσθηκε στον αέρα με τον Χαμαλάκη και έπεσε αναίσθητος στον αγωνιστικό χώρο, με τους γιατρούς και τους ανθρώπους της ομάδας να τρέχουν αμέσως κοντά του δίνοντάς του τις πρώτες βοήθειες, ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε με το ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο, έχοντας ευτυχώς ανακτήσει τις αισθήσεις του.

Ο Βέρμπης μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο άμεσα, σε αντίθεση με τον Παναγιώτη Χαμαλάκη ο οποίος ένιωθε καλά και συνέχισε να αγωνίζεται έως και το 62′ όταν και έγινε αλλαγή. Αρκετές ώρες μετά το παιχνίδι, ο νεαρός ποδοσφαιριστής αισθάνθηκε ζαλάδες και ειδοποίησε τους ανθρώπους του ΠΟΑ, οι οποίοι του συνέστησαν να μεταβεί στο νοσοκομείο όπως και έγινε.

Στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο, υποβλήθηκε σε όλες τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, οι οποίες έδειξαν πως έχει υποστεί κάταγμα στο κεφάλι, ενώ έχει και αιμάτωμα. Κρίθηκε απαραίτητο να παραμένει στο εφημερεύον νοσοκομείο, στο οποίο έσπευσαν από τη πρώτη στιγμή οι άνθρωποι του ΠΟΑ, ενώ εκεί θα παραμείνει έως και το πρωί της Πέμπτης (12/10).

grandsport.grΕπικοινωνήστε μαζί μας

Διεύθυνση
Μοίρες Ηρακλείου Κρήτης, 70400

e-mail
info@notosportnews.gr

Τηλέφωνα:
6932428880