Γ' ΕΘΝΙΚΗ - Eυχές μας για γρήγορη ανάρρωση στον Π. Χαμαλάκη από την Δόξα Γαλιάς


09.10.2017

Ο Παναγιώτης Χαμαλάκης στάθηκε άτυχος στο κυριακάτικο παιχνίδι του ΠΟΑ απέναντι στο Αιγάλεω, αφού σε «μονομαχία» που είχε με τον Βέρμπη τραυματίστηκε στο κεφάλι και θα χρειαστεί να μείνει για αρκετό διάστημα… εκτός δράσης. Η ομάδα στην οποία ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά, η Δόξα Γαλιάς, δεν ξέχασε το δυναμικό κεντρικό αμυντικό. Με ανακοίνωση της του ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση, με τους «ερυθρόλευκους» να τονίζουν ότι θα είναι στο πλευρό του σε ό, τι χρειαστεί.  

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: «Ο πρόεδρος, σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο, το αγωνιστικό τμήμα, καθώς και όλος ο φίλαθλος κόσμος της Γαλιάς, εκφράζουμε τις ειλικρινέστερες ευχές μας για γρήγορη ανάρρωση στον πρώην ποδοσφαιριστή της ομάδας μας, Παναγιώτη Χαμαλάκη. Ελπίζουμε αυτή η περιπέτεια στην οποία μπήκε ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής να έχει γρήγορο και αίσιο τέλος και να επιστρέψει γρήγορα στα γήπεδα για να συνεχίσει τη δυναμική πορεία του.

Τονίζοντας ότι αναγνωρίζοντας στο έπακρο το ήθος και την προσφορά του Παναγιώτη στην ομάδα μας, στην οποία ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά, είμαστε δίπλα του σε ό, τι κι αν χρειαστεί για να ξεπεράσει αυτές τις δύσκολες στιγμές που βιώνει. Φίλε Παναγιώτη, η σκέψη μας είναι μαζί σου».Επικοινωνήστε μαζί μας

Διεύθυνση
Μοίρες Ηρακλείου Κρήτης, 70400

e-mail
info@notosportnews.gr

Τηλέφωνα:
6932428880