Α1 ΕΠΣΗ - Σταματάει την ενεργό δράση του ως παράγοντας ο Δημήτρης Παπαδάκης


19.06.2018

Αν και η ομάδα της Φαιστού είχε μια ομολογουμένως άκρως επιτυχημένη σεζόν κατά την οποία πέτυχε τον στόχο της παραμονής στην Α1 ΕΠΣΗ, γεγονός το οποίο πανηγύρισαν άπαντες στους Βόρρους, εν τέλει δεν απέφυγε τις παράπλευρες απώλειες…
Πιο συγκεκριμένα, ένας παράγοντας ο οποίος εδώ και αρκετά χρόνια προσφέρει τα μέγιστα στην ομάδα τόσο ως ποδοσφαιριστής όσο και ως παράγοντας τα τελευταία χρόνια, πήρε αμέσως μετά την μεγάλη επιτυχία της παραμονής την  δύσκολη απόφαση να σταματήσει οριστικά την ενασχόληση του με το ποδόσφαιρο.
Έτσι, αμέσως μετά το τέλος του νικηφόρου τελευταίου αγώνα της Φαιστού απέναντι στον Κεραυνό, ύστερα από τους πανηγυρισμούς του,  φρόντισε να αποχαιρετήσει με μια σύντομη δήλωση όλους όσους συνεργάστηκε, με την ευχή να βρεθούν νέα πρόσωπα να συνεχίσουν την προσπάθεια που γίνεται όλα αυτά τα χρόνια.
Αναλυτικά η δήλωση: «Θα ήθελα αρχικά να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους παίχτες και στον προπονητή της ομάδας για την προσπάθεια που έκαναν φέτος, καταφέρνοντας να πετύχουν την σωτηρία της ομάδας. Στη συνέχεια θα πρέπει να ευχαριστήσω όλους τους συμβούλους για όσα περάσαμε μαζί τα τελευταία χρόνια στην ομάδα. Καλό θα είναι να βρεθούν νέα άτομα να μπουν στην ομάδα να συνεχίσουν την προσπάθεια που γίνεται όλα τα χρόνια».

ΦωτογραφίεςΕπικοινωνήστε μαζί μας

Διεύθυνση
Μοίρες Ηρακλείου Κρήτης, 70400

e-mail
info@notosportnews.gr

Τηλέφωνα:
6932428880