Α2 ΕΠΣΗ - Γιώργος Σταθοράκης (πρόεδρος Δόξας Γαλιάς): "Αποφασίζω την αναστολή της ενασχόλησής μου με τις δραστηριότητες του Α.Ο ΓΑΛΙΑΣ ''Η ΔΟΞΑ''.


23.03.2018

Ανακοίνωση σχετικά με την απόφαση αναστολής της ενασχόλησής του με τις δραστηριότητες του Α.Ο ΓΑΛΙΑΣ ''Η ΔΟΞΑ'', εξέδωσε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού που διατηρεί στο Facebook, εξέδωσε ο πρόεδρος της Δόξας Γαλιάς κ. Σταθοράκης Γεώργιος.
Η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Η ομάδα της μονάδας...

Εχθές 22-03-18 πραγματοποιήθηκε η έκτακτη γενική συνέλευση που είχε προαναγγελθεί για να συζητηθούν και να ληφθούν αποφάσεις για τη συνέχεια του εφετινού πρωταθλήματος, για την ομάδα μας. Δυστυχώς όπως βλέπετε και στη φώτο δεν υπάρχει εδώ και πάρα πολύ καιρό κανείς άλλος πέρα από τον εικονιζόμενο που να ενδιαφέρεται ενεργά για την ομάδα της Γαλιάς. Το ίδιο ακριβώς φαινόμενο είχε επαναληφθεί και στην γενική συνέλευση της 23-11-17,μόνο που τότε για να διαφυλαχθεί το αγωνιστικό τμήμα το οποίο είχε πλέον αποκτήσει καλό βηματισμό, δεν το δημοσιοποίησα προσπαθώντας απλά με όλες μου τις δυνάμεις να στηρίξω μόνος με μια μικρή βοήθεια από ένα φίλο την όλη προσπάθεια, ελπίζοντας ότι σιγά σιγά τα πράγματα θα βελτιώνονταν. Δυστυχώς όμως τα πράγματα χειροτέρεψαν αντί να βελτιωθούν. Έφτασα στο σημείο να αναλάβω εκτός όλων των άλλων ακόμη και χρέη προπονητή προσπαθώντας να σώσω ότι μπορούσα και να στηρίξω την προσπάθεια όσων παικτών μου είχαν απομείνει. Παίκτες οι οποίοι αρνούμενοι να εγκαταλείψουν την ομάδα, σε αντίθεση με κάποιους άλλους, με μεγάλη αυτοθυσία και μη λογαριάζοντας το προσωπικό κόστος για τους ίδιους έμπαιναν στο γήπεδο και τα έδιναν όλα. Που ακόμη και τώρα που έχουμε τον αγώνα του Σαββάτου 24-03-18,κι ενώ έχουν μείνει πλέον εννιά αξιόμαχοι ποδοσφαιριστές και δυο τρεις τραυματίες, τα λιοντάρια αυτά μου λένε ''δεν πειράζει πρόεδρε.. εμείς θα μπούμε κι ας είμαστε κι εννιά και θα παλέψουμε..''. Παίκτες που παίζουν αφιλοκερδώς και δεν ζητούν ούτε καν τα οδοιπορικά τους. Φτάνουμε λοιπόν στο σημείο όπου καλούμαστε να παλέψουμε για τη σωτηρία της ομάδας υπό αυτές τις συνθήκες και σε ένα χωριό χιλίων κατοίκων η γενική συνέλευση της ομάδας του χωριού απαρτίζεται μόνο από τον πρόεδρο.
Άρα και συνυπολογίζοντας την γενικά ολική και διαρκή αδιαφορία από όλους όσους κανονικά θα έπρεπε να είναι άμεσα εμπλεκόμενοι σε αυτή την συλλογική προσπάθεια, προκύπτουν δυο συμπεράσματα:

1) Είτε δεν υπάρχει κανένα ενδιαφέρον, ούτε καν από τους ίδιους τους Γαλιανούς για την ομάδα του χωριού τους.

2) Είτε υπάρχει διαρκής και κατάφωρη αντιπάθεια προς το πρόσωπό μου και γενικότερη απαξίωση σε όλα τα πεπραγμένα μου κατά το χρονικό διάστημα που διατελώ επικεφαλής αυτού του σωματείου.

Όποια από τις δυο αυτές περιπτώσεις κι αν ισχύει το αποτέλεσμα παραμένει το ίδιο. Δεν υπάρχει προοπτική τόσο για μένα όσο και για την προσπάθεια μου. 
Οποιαδήποτε άλλη δικαιολογία ή πρόφαση κι αν εκστομιστεί ή χρησιμοποιηθεί από οποιονδήποτε, θεωρείτε από εμένα προσωπικά τουλάχιστον αίολη.
Ως εκ τούτου και με βάση όλα τα προαναφερθέντα και σεβόμενος, έστω και μετά από όλο αυτό το διάστημα, την ψυχική γαλήνη τόσο τη δική μου όσο και του στενού οικογενειακού μου περιβάλλοντος, αποφασίζω την αναστολή της ενασχόλησής μου με τις δραστηριότητες του Α.Ο ΓΑΛΙΑΣ ''Η ΔΟΞΑ''. Θα δήλωνα ότι παραιτούμαι αλλά δεν υπάρχει κάποιος άλλος για να του υποβάλω την παραίτησή μου. Νομίζω ότι αρκετά πάλεψα για την ομάδα του χωριού μου, που τόσο σέβομαι και τιμώ. Πάλεψα για τα παιδιά του χωριού μου την ώρα που ακόμη και κάποια από αυτά μας εγκατέλειψαν χωρίς δεύτερη σκέψη.

Υ.Γ 
Επειδή είμαι σίγουρος ότι έπειτα από αυτή τη δήλωση θα γίνω για άλλη μια φορά στόχος σε καφενειακού και άλλου είδους συζητήσεις, θέλω να ενημερώσω τους παντός είδους επικριτές-τζάμπα μάγκες, ότι δεν με απασχολεί καθόλου το τι θα πουν και πως θα σχολιάσουν αυτήν μου την κίνηση, καθώς έχω πλέον συνηθίσει στο να με σχολιάζουν πίσω απ' την πλάτη μου. Έδωσα πάρα πολλές φορές την ευκαιρία σε όλους είτε με γενικές συνελεύσεις ή σε κατ ιδίαν συζητήσεις να ασκήσουν την όποια κριτική τους. Οπότε η συνείδησή μου είναι καθαρή. Επίσης να ενημερώσω όλους όσους έχουν ανοικτούς οικονομικούς λογαριασμούς με τη ΔΟΞΑ ΓΑΛΙΑΣ ότι αναλαμβάνω εγώ προσωπικά την όποια αποπληρωμή απαιτείται για τη μέχρι τώρα λειτουργία της ομάδας.

23-03-2018
Ο πρόεδρος
Σταθοράκης Γεώργιος
»

ΦωτογραφίεςΕπικοινωνήστε μαζί μας

Διεύθυνση
Μοίρες Ηρακλείου Κρήτης, 70400

e-mail
info@notosportnews.gr

Τηλέφωνα:
6932428880