Γ' ΕΠΣΗ - Αν και θα μπορούσε να διεκδικήσει θετικό αποτέλεσμα ο Καπετάν Μιχάλης Κόρακας ηττήθηκε 3-0 από το Ίνι στη Γαρίπα


05.03.2018

Σ’ ένα παιχνίδι που βάση της συνολικής του εικόνας ο Καπετάν Μιχάλης Κόρακας θα μπορούσε να διεκδικήσει κάποιο θετικό αποτέλεσμα, τελικά λίγο τα δικά του λάθη λίγο εκείνα της ασυνεννοησίας διαιτητή – βοηθού διαιτητή, έφεραν την ήττα με σκορ 3-0 από το πρωτοπόρο της βαθμολογίας Ίνι στο γήπεδο της Γαρίπας για την 17η  αγωνιστική της Γ΄ ΕΠΣΗ.
Πιο συγκεκριμένα, οι γηπεδούχοι ευτύχισαν να προηγηθούν σε μια φάση που κανείς δεν περίμενε όταν μόλις στο 2΄ ο Δ. Σφακιανάκης με ένα αδύναμο σουτ κατάφερε να σημειώσει το 1-0.
Παρά την εξέλιξη αυτή, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να συνέλθουν σχετικά γρήγορα και να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για την ισοφάριση, την οποία πέτυχαν λίγο αργότερα με τον Χαριτάκη, γκολ που ακυρώθηκε ως οφσάιντ από τον βοηθό Μπεκιράκη, γεγονός που προκάλεσε τις διαμαρτυρίες από την φιλοξενούμενη ομάδα.
Λίγα λεπτά αργότερα, οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν εκ νέου αρχικά σε μια φάση που ζήτησαν φάουλ το οποίο υπέδειξε σηκώνοντας την σημαία του ο βοηθός κ. διαιτητή κ. Μπεκιράκης αλλά δεν δόθηκε λόγω ασυνεννοησίας  Διαιτητή – βοηθού διαιτητή.
Στην εξέλιξη της φάσης ο Νικόλοβ των φιλοξενούμενων βρέθηκε στο έδαφος μέσα στην περιοχή των γηπεδούχων από μαρκάρισμα αντιπάλου του, με τους φιλοξενούμενους να ζητούν πέναλτι το οποίο όμως απ’ ότι φάνηκε διαιτητής κ. Τσαμπουράκης και βοηθός κ. Μπεκιράκης δεν πρόσεξαν, καθώς προσπαθούσαν ακόμα να συνεννοηθούν για την προηγούμενη φάση.
Από εκεί και μετά, γηπεδούχοι και φιλοξενούμενοι είχαν κάποιες ευκαιρίες τις οποίες δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν και έτσι το 1-0 έμεινε ως αποτέλεσμα ημιχρόνου.
Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να φτάσουν στην ισοφάριση έχοντας ευκαιρίες με τους Νικόλοβ, Φραγκιαδάκη, Ψηλομανουσάκη και Φουστανάκη, χωρίς ωστόσο να μπορέσουν να τις αξιοποιήσουν.
Από την πλευρά τους οι γηπεδούχοι κατάφεραν να φτάσουν στο 2-0 μ’ ένα μακρινό σουτ από 35 περίπου μέτρα του Λουλακάκη στο 69΄ και να διαμορφώσουν στην εκπνοή το τελικό 3-0 με συρτό σουτ από το ύψος της περιοχής του Κετέογλου.

Ίνι: Ζαμπουλάκης, Πιλιγκότσης, Λουλακάκης, Ξυπάκης, Μανδελένης, Τουτουδάκης (65΄ Ντραγκίτσι), Σφακιανάκης (46΄ Βογιατζάκης), Σαμιωτάκης (86΄ Συμιανάκης), Κετέογλου, Πότσι (72΄ Μέγκα), Ουσταμανωλάκης.

Καπετάν Μιχάλης Κόρακας: Λιμοτυράκης, Ξεκαρδάκης, Πένκιου, Ψηλομανουσάκης, Χαριτάκης, Φουστανάκης, Τάφα (52΄ Φραγκιαδάκης Β.), Φραγκιαδάκης Γ. (86΄ Σμαραγδάκης Ι.), Νικόλοβ, Μελαμπιανάκης (74΄ Μουσάκου), Ηλιάκης.Επικοινωνήστε μαζί μας

Διεύθυνση
Μοίρες Ηρακλείου Κρήτης, 70400

e-mail
info@notosportnews.gr

Τηλέφωνα:
6932428880