Γ' ΕΠΣΗ - Αναστέλλεται επ’ αόριστον η λειτουργία και δραστηριότητα του ΑΟΜ Καπετάν Μιχάλης Κόρακα / Συνεχίζει η ακαδημία Κόρακα/ΟΦΗ


14.07.2018

Το τέλος του μικρού σύντομου χρονικά ταξιδιού του Αθλητικού Ομίλου Μεσσαράς Καπετάν Μιχάλης Κόρακας έφτασε…

Ο ΑΟΜ Καπετάν Μιχάλης Κόρακας δημιουργήθηκε την περασμένη σεζόν με στόχο να δώσει την ευκαιρία κυρίως σε παιδιά προερχόμενα από την ακαδημία να πάρουν εμπειρίες αγωνιζόμενα στο πρωτάθλημα της Γ΄ ΕΠΣΗ, όπου και έλαβε τελικά μέρος.

Παρά το γεγονός των δύσκολων οικονομικά καταστάσεων που επικρατούν, με σφικτή οικονομική πολιτική καθώς κανένας ποδοσφαιριστής δεν πληρωνόταν, όπως φυσικά κι οι προπονητές, ο ΑΟΜ Καπετάν Μιχάλης Κόρακας με λίγα έξοδα συμμετείχε στο πρωτάθλημα της Γ΄ ΕΠΣΗ εκπροσωπώντας όχι μόνο την Πόμπια αλλά και την ευρύτερη περιοχή.

Η ομάδα κατάφερε να πετύχει τον σκοπό της έχοντας μάλιστα στο δυναμικό της 27 ποδοσφαιριστές εκ των οποίων οι 22 περίπου τον αριθμό είναι ηλικιακά κάτω των 17 ετών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι χάρη στην προσπάθεια και βοήθεια μερικών φίλων της, η ομάδα μπόρεσε να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις ολοκληρώνοντας το πρωτάθλημα ταμιακώς «καθαρή».

Στην κοινή γλώσσα δηλαδή, δεν έχει χρέη όπως δεν έχει και υπόλοιπο.

Μετά από τα παραπάνω, λόγω του γεγονότος ότι από την μία δεν υπάρχει ενδιαφέρον από παράγοντες που να θέλουν να συνεχίσει την πορεία της η εν λόγω ομάδα σε συνδυασμό και με το ότι η πρώτη ομάδα της Πόμπιας ο Φ.Σ. Ο Κόρακας Πόμπιας που δεν κατέβηκε στο περυσινό πρωτάθλημα, τη νέα σεζόν εφόσον υπάρξει ενδιαφέρον από παράγοντες θα αγωνίζεται πλέον στην Γ΄ΕΠΣΗ και ένα χωριό όπως η Πόμπια σίγουρα δεν μπορεί να έχει ενεργές δυο ομάδες ποδοσφαίρου, κρίθηκε λογικό ο ΑΟΜ Καπετάν Μιχάλης Κόρακας να αναστείλει επ αόριστον την λειτουργία και δραστηριότητά του.

Συνεπώς, καλούνται όλοι οι ποδοσφαιριστές να προσέρχονται μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με τον αριθμό 6932428880, έχοντας μαζί τους τη νέα μεταβολή ώστε να πάρουν την ελευθέρα τους.

Η διοίκηση του ΑΟΜ Καπετάν Μιχάλης Κόρακας, ευχαριστεί τόσο τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, όσο και τους φίλους – χορηγούς της για την βοήθεια και στήριξη που προσέφεραν ώστε να ολοκληρωθεί με επιτυχία και χωρίς χρέη η συμμετοχή της ομάδας στο πρωτάθλημα της Γ΄ ΕΠΣΗ 2017-2018.

Τέλος, παρακαλούμε όλους τους κατοίκους της Πόμπιας αλλά και της ευρύτερης περιοχής, να δείξουν ενδιαφέρον και να βοηθήσουν το έτερο «αδελφό» ιστορικό Σωματείο Φ.Σ.Ο Κόρακας Πόμπιας να επαναδραστηριοποιηθεί στο νέο πρωτάθλημα της Γ΄ΕΠΣΗ 2018-2019 όπου έχει δικαίωμα συμμετοχής.

Να σημειωθεί, ότι ανεξάρτητα από την όποια εξέλιξη αφορά την παραπάνω περίπτωση, η ακαδημία Κόρακα/ΟΦΗ θα συνεχίσει κανονικά την δραστηριότητά της από 1 Σεπτεμβρίου 2018, θέμα για το οποίο θα υπάρξει αναλυτική ενημέρωση τις επόμενες ημέρες. Επικοινωνήστε μαζί μας

Διεύθυνση
Μοίρες Ηρακλείου Κρήτης, 70400

e-mail
info@notosportnews.gr

Τηλέφωνα:
6932428880